We are green

We are green

We are Green

Svjesni smo nemjerljivih vrijednosti i bogatstva plodova koje priroda pruža i zato smo predani njezinoj zaštiti i očuvanju. Tijekom svih procesa vodimo posebnu brigu o očuvanju okoliša jer smo svjesni utjecaja i odgovornosti koju za njega snosimo.
 
Od samih početaka briga o unapređenju kvalitete okoliša i djelovanje u skladu s moralnim, etičkim i zakonskim odredbama i propisima njegova očuvanja u centru su našeg djelovanja. Proveli smo potrebne mjere za smanjenje ugljičnog otiska, pritom koristeći energetski učinkovitu opremu i rad s lokalnim proizvođačima kako bismo smanjili emisije štetnih plivnova tijekom transporta. Kontinuirano radimo na recikliranju materijala i smanjenju otpada ponovnom uporabom materijala kad god je to moguće.

 

 
Surađujući s lokalnim poljoprivrednicima, osim što dajemo podršku održivoj poljoprivredi, osiguravamo da naši sastojci dolaze iz provjerenih, etičkih i odgovornih izvora. Radeći u skladu s prirodom, oslanjamo se na prirodne metode održavanja zdravlja i vitalnosti darova prirode.
 
U tvornici vjerujemo da je naš uspjeh povezan sa zdravljem i dobrobiti okoliša i zajednice te smo posvećeni ideji njegovog konstantnog razvitka kao i stvaranju održive i odgovorne budućnosti za buduće generacije.