Proizvodnja

Z Orange

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodni procesi i tehnologija u Nutrifit Food tvornici temelje se na najnovijim tehnološkim dostignućima u proizvodnji hrane. Pogon je opremljen novim i modernim strojevima.
 
Tvornica ima dvije zasebne proizvodne linije koje se koriste za proizvodnju različitih vrsta proizvoda. Prva linija namijenjena je za proizvodnju džemova, bio džemova, voćnih namaza, marmelada, pekmeza i koncentriranog voća, dok je druga linija namijenjena za proizvodnju kompota i voća u vlastitom soku.
 
Sirovina se temeljito pregledava prije ulaska u proizvodnu liniju, a nakon toga slijedi priprema i kuhanje prema strogo kontroliranim postupcima kako bi se osigurala najviša kvaliteta proizvoda. Nakon kuhanja, proizvodi se pune u odgovarajuću ambalažu i etiketiraju prema standardima kvalitete. Kontrola kvalitete proizvoda je ključni element u svim fazama proizvodnje.
 
Vrhunska tehnologija, temeljena na zatvorenom ciklusu od ulaska sirovine do izlaza gotovog proizvoda, omogućava Nutrifit Food tvornici da proizvede vrhunske proizvode od voća. Kapacitet linija varira ovisno o vrsti proizvoda koji se proizvode.
 
Nutrifit Food proizvodi različite vrste proizvoda od voća, prvenstveno džemove, marmelade, pekmeze, voćne namaze, kompote, voćne piree te prirodne sokove. Uz to, tvornica proizvodi i poluproizvode za industrijsku namjenu, termostabilne voćne nadjeve za pekarsku industriju, 100%-tne museve od šljiva i jabuka, smrznuto voće, višnju u vlastitom soku i mnoge druge proizvode od voća. Svi proizvodi su prirodni, bez umjetnih aditiva, dodatnih bojila, pojačivača okusa i konzervansa, pripremani su prema starim recepturama, ali uz dodir modernih kombinacija okusa.
Proizvodnja Down