Robne marke

Z Orange

Robne marke

Robne marke i proizvodi za industrijske kupce

Neprestanim ulaganjem u beskompromisnu kvalitetu proizvoda, Nutrifit FOOD pozicionirao se kao jedan od vodećih distributera i pouzdanih partnera kada je riječ o plasiranju proizvoda pod privatnim robnim markama velikih trgovačkih lanaca. Prisutnost na domaćem i zahtjevnom stranom tržištu dokaz su izvrsnog omjera cijene i kvalitete pruženog proizvoda. Odlična opremljenost suvremenom tehnologijom garantira provjerenu kvalitetu i prepoznatljivo postojanje okusa kojima će se kupci uvijek iznova vraćati.

Proizvodni program obuhvaća različite segmente proizvoda robnih marki

Zanimljiv je podatak da čak 96 % Hrvata kupuje robne marke, pri čemu značajno prednjači broj artikala prehrambenih proizvoda nad neprehrambenima, kao i činjenica da je čak svaki treći proizvod u košarici upravo – robna marka. Povjerenje koje su robne marke stekle od strane kupaca značajno se produbilo tijekom posljednjeg desetljeća te ga je važno i održavati.
Širok dijapazon ponude obuhvaća: džemove, ekstra džemove, bio džemove, marmelade, pekmeze, voćne namaze, kompote, voćne piree, prirodne sokove.

 

Osobitu pažnju poklanjamo porijeklu sirovina, te visokom standardu proizvodnje dajući pritom veliku podršku domaćim proizvođačima.
 
Iz godine u godinu tvrtka Nutrifit FOOD bilježi značajan rast koji prati neprestano širenje prodajnih kanala, zadovoljnih klijenata i novih kanala distribucije.

Proizvodi za industrijske kupce

Tvrtka Nutrifit FOOD usko surađuje i s industrijskim kupcima te HoReCa kanalima prodaje. Kako se ovo zahtjevno tržište sastoji od poslovnih subjekata koji koriste proizvode radni daljnje proizvodnje novih usluga I proizvoda, za njih smo individualizirali proizvodnju koja sadrži: proizvode i poluproizvode za industrijsku namjenu, termostabilne voćne nadjeve za pekarsku industriju, termostabilne džemove stopostotne museve od šljiva i jabuka, smrznuto voće, voće u vlastitom soku i dr.
 
Visoka kvaliteta proizvoda, suradnja, sjajan partnerski odnos te uzajamno povjerenje, osnovne su vrijednosti prepoznatljivosti tvrtke Nutrifit FOOD.
Homemade,fruit,jam,in,the,jar