Naša priča

Z Orange

Naša priča

Naša priča

Izgrađena na temeljima dugogodišnje tradicije proizvodnje i prerade voća u Hrvatskoj, Nutrifit Food predstavlja najveću preradu takve vrste u zemlji i regiji. Predani ideji da djelujemo kao čuvari izvornih vrijednosti voća poseban naglasak stavljamo na kultiviranje, čistoću plodova i očuvanje prirode.
 
Naša priča započela je 2006. godine kada je tvornica počela sa svojim radom, a 2018. godine postaje vlasništvo tvrtke Nutrifit Food d.o.o., obnavlja svoj IFS certifikat te povećava broj zaposlenika. Smještena na istoku Hrvatske, u Slavoniji, regiji s idealnim geo-klimatskim uvjetima, naša tvornica u proizvodnji koristi samo najnoviju tehnologiju koja omogućava zadržavanje svježih okusa i nutritivnih vrijednosti voća.
 
Predanost kvaliteti naša je nit vodilja u  svakom koraku procesa proizvodnje. Pažljivo biramo najsvježije, najukusnije plodove kako bismo osigurali proizvode vrhunske kvalitete te vjerujemo da se ta predanost osjeti u autentičnim okusima naših marmelada i džemova.
 
Vjerujući da proizvodnja ove regije zaslužuje plasiranje i na zahtjevna tržišta zapadne Europe, otvorili smo kanale distribucije koji nama i našim klijentima omogućavaju da ponudimo svoje proizvode i van granica naše regije. Iskustvo i velika mreža distribucijskih kontakata omogućavaju nam prodaju i distribuciju proizvoda koji su u skladu s najvišim standardima kvalitete ciljanih tržišta.
Nasaprica Down