Distribucija

Z Orange

Distribucija

Distribucija

Dugogodišnjim iskustvom i prisustvom u prehrambeno-prerađivačkoj industriji, zajedno s tvrtkom Nutrifit d.o.o. izgradili smo veliku mrežu partnera i kontakata. Razvijeno znanje upravljanja ključnim kupcima i kategorijama proizvoda, kao i iskustvo u logistici i marketingu, koje Nutrifit Food posjeduje omogućava proizvođačima iz regije da svoje visokokvalitetne proizvode plasirajuna što veći broj domaćih, ali i zahtjevnih stranih tržišta.
 
Izvrsno poznavanje tržišta i njegovih potreba i zahtjeva omogućava našem iskusnom menadžmentu postizanje sjajnih rezultata i najvišeg nivoa distribucije vaših proizvoda. Kao tvrtka koja sama ne pristaje na ništa manje od najboljeg, razumijemo vrijednost proizvoda u koje su utkane godine razvoja i predanog rada s jedne strane, ali i visoke kriterije onih koji žele takve proizvode ponuditi na policama svoga tržišta.
 
U želji za stvaranjem snažnih, dugoročnih partnerstva u regiji i šire, kontinuirano njegujemo i nadograđujemo svoju mrežu kontakata u težnji ostvarivanja najvišeg nivoa distribucije.
Home Distribucija