Društvena odgovornost

Z Orange

Društvena odgovornost

Društvena odgovornost

Vjerujemo da naša društvena odgovornost ne završava proizvodnjom vrhunskih proizvoda i očuvanjem okoliša već da je važno ostvariti pozitivnu, poticajnu radnu atmosferu kao i podržavati brojne društvene inicijative.
 
Jedan od prioriteta našeg poslovanja jest omogućavanje sigurnog, poticajnog radnog okruženja u visokokvalitetnim uvjetima za sve naše zaposlenike koji predstavljaju našu najveću vrijednost. Iz tog razloga pružamo mogućnost napredovanja i profesionalnog usavršavanja, te omogućavamo dobre uvjete rada. Pružamo jednake mogućnosti za sve radnike potičući inkluziju i različitost.

 

 
Uz poticanje naših radnika, potičemo i lokalne proizvođače koristeći gotovo u potpunosti proizvode koji rastu lokalno i u regiji kako bismo potaknuli gospodarski rast i stabilnost čitave regije te omogućili manjim proizvođačima mogućnost plasmana njihovog uroda.
 
Osim toga, uvijek smo spremni poduprijeti razvoj društva i lokalne inicijative i programe. Podrškom ovim inicijativama i raznim donacijama doprinosimo gospodarskom i društvenom razvoju regije.
 
Poslujemo otvoreno i transparentno, te svojom društvenom odgovornošću pozitivno utječemo na živote naših zaposlenika, kupaca i na društvo općenito.
Drustvenaodgovornost Down