Kvaliteta

Z Orange

Kvaliteta

Kvaliteta

Kvaliteta proizvoda je naš najveći prioritet zbog čega voće prolazi strogo kontrolirane faze proizvodnog procesa. Kratak vremenski period od branja do obrade ploda ključan je za očuvanje njegovih dragocjenih sastojaka. Svježina je od iznimne važnosti u svakoj fazi proizvodnje što omogućava da voće zadrži svoja dragocjena svojstva.
 
Naša moderna proizvodnja je u skladu s higijenskim standardima i mjerama sigurnosti vezanih uz proizvodnju hrane. Kako bismo osigurali visok nivo kvalitete i sigurnosti, kontrole započinju već na nasadima naših kooperanata. Sljedeća kontrolna točka je ulaz sirovina u naše skladište gdje se provode analize prema visokim zahtjevima i standardima sustava kontrole kvalitete. Gotovi proizvodi zatim prolaze kroz skenere te detektore metala.
 
Kompletna proizvodnja i proizvodni procesi usklađeni su sa strogim IFS standardom te EU regulativama vezanim uz proizvodnju hrane. Analize (nutritivne vrijednosti, mikrobiologija, pesticidi, teški metali i radioaktivnost) se redovno provode u specijaliziranim laboratorijima.
 
Stroga kontrola nad sirovinama i proizvodnim procesima omogućuje nam da održimo visok i kontinuiran nivo kvalitete gotovih proizvoda. Njihovom kupnjom, možete biti sigurni da ste dobili visokokvalitetan proizvod proizveden u skladu sa strogim standardima sigurnosti hrane.
Farmer,checking,the,quality,of,ripe,fruit,,its,color,and