Održivost

Održivost

Održivost

Kao tvrtka koja brine o budućnosti našeg planeta, posvećeni smo tome da naše poslovanje bude ekološki prihvatljivo i održivo. U našem proizvodnom procesu primjenjujemo najbolje prakse u održivosti, a sve to kako bismo osigurali da naši proizvodi ne štete okolišu.
 
Provodimo niz mjera koje pomažu u smanjenju našeg ugljičnog otiska, uključujući korištenje energetski učinkovite opreme i izbor sirovina koje su lokalno uzgojene kako bi se umanjila potreba za njihovim prijevozom do same tvornice. Kao tvrtka smo sami sebi postavili cilj smanjenja otpada koristeći reciklirane i obnovljive materijale.
 
Svoje sirovine nabavljamo od lokalnih proizvođača s kojima gradimo dugoročne partnerske odnose i suradnju, kako bismo osigurali da je naša proizvodnja odgovorna i etička. Težimo tome da postanemo primjer ekološke proizvodnje i to je naš prioritet. Kontinuirano se razvijamo i ulažemo u nove tehnologije koje su ekološki prihvatljive, a koje nam omogućuju da postignemo veću učinkovitost uz minimalan negativni utjecaj na okoliš.
 
Osim toga, neprestano radimo na edukaciji svojih zaposlenika o održivim praksama i potičemo ih na aktivno sudjelovanje u očuvanju okoliša. U Nutrifit foodu održivost nije samo riječ – to je naša strast i naše obećanje. Ponosni smo čuvari izvornih vrijednosti voća i povrća, a naša misija je stvaranje proizvoda koji su ukusni, zdravi i ekološki održivi za sve nas kao i za generacije koje dolaze.
A,mature,farmer,working,in,orchard,at,sunset.