Marelica – bazga

Ekstra džem

About This Project

Marelica-bazga je jedinstveni spoj baršunastog okusa džema od marelice i svilenkaste arome bazge. Džem marelice i aroma bazge svojim zlatno-rumenim sjajem podsjećaju na bezbrižne dane djetinjstva u kojima je njihov aromatičan i zaokružen okus oplemenio naše palačinke, ili kolače s čokoladom.

 

Premium namaz marelica–bazga pripremljen je od svježih i zrelih marelica te pažljivo ubranih cvjetova bazge donoseći posebnu kombinaciju voća izvanrednog okusa i nutritivne vrijednosti. Marelica čini čak 75% ovog džema, a koncentrirani sok bazge 5%, omjer koji garantira da naš džem od marelice i bazge bude autentičan i prirodan proizvod bogat vitaminima A, C i vlaknima te tvarima za poboljšanja imuniteta i zdravlja kože.
Kategorija:

Premium namaz

Sastojci:

marelica 75%, šećer, koncentrirani sok bazge 5%, tvar za želiranje: pektini, regulator kiselosti: limunska kiselina

Hranjive vrijednosti na 100 g:

Energija: 1049 kJ/247 kcal, Masti 0,2 g od kojih zasićene maske kiseline 0 g, Ugljikohidrati 62 g od kojih šećeri 60 g, Vlakna 1,0 g, Bjelančevine 0,8 g, Sol 0 g

Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na poklopcu. LOT broj otisnut na poklopcu. Proizvedeno u Hrvatskoj. Marelica iz EU i izvan EU.

Category
Premium namaz