Malina

Ekstra džem

About This Project

Džem od malina neodoljiva je simfonija okusa jer maline potječu s kultiviranih grmova koji se ručno beru kako bi se zadržalo prirodno bogatstvo njezina okusa. Pažljiva priprema i kuhanje doprinose njihovoj slatkoći i intenzivnom okusu tako da svaka staklenka džema pruža autentičnu i neodoljivu slast ovog voća.

 

Unatoč slatkoći ploda, maline imaju vrlo malo kalorija što je dobar razlog da još više uživamo u njima. Zbog neodoljivog izgleda, okusa i mirisa, a zatim i njenih ljekovitih svojstava, džem od maline pravi je izvor blagodati prirode. Bogatstvo vitamina, antioksidansa i vlakana pridonosi kvaliteti ovog džema čineći ga ukusnom poslasticom koja se idealno slaže s tostom, pecivima i kolačima.
Kategorija:

Ekstra džem
Proizvedeno od 70g voća na 100g

Sastojci:

malina, šećer, tvar za želiranje: pektini, koncentrirani sok limuna, antioksidant: askorbinska kiselina

Hranjive vrijednosti na 100 g:

Energija: 1044 kJ/246 kcal, Masti <0,3 g od kojih zasićene maske kiseline <0,1 g, Ugljikohidrati 60 g od kojih šećeri 57 g, Vlakna 3 g, Bjelančevine <0,5 g, Sol 0 g

Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na poklopcu. LOT broj otisnut na poklopcu. Proizvedeno u Hrvatskoj. Malina iz EU i izvan EU.

Category
Ekstra džem