U proizvodnji marmelada i džemova, ključan faktor koji osigurava izvornost okusa je kultiviranje voća. Brigu o uzgoju i njezi voćaka povjeravamo iskusnim stručnjacima koji poštuju vrijeme dozrijevanja kako bi oplemenili plodove i osigurali prirodnu punoću okusa i zadržavanje prirodnih aroma. Znanje, strast i ustrajnost su preduvjeti izvrsnosti naših proizvoda.
Našu sirovinsku bazu za voće crpimo s hrvatskog tržišta s naglaskom na voće iz radijusa tvornice do 100 km, ali i s tržišta regije, Europske unije pa i šire. Sirovina se do prerade skladišti uz proizvodnu liniju u kondicioniranom skladištu i hladnjači. U proizvodnji koristimo svježe sezonsko voće poput šljiva, višanja, marelica, jagoda, smokava, bobičastog i citrusnog voća, kao i rashlađeno ili smrznuto voće. Također korstimo i vlastite voćne poluproizvode poput voćnih koncentrata, raznih kaša i pirea.