Crna trešnja

Ekstra džem

About This Project

Staklenka ovoga džema sadrži svo bogatstvo okusa crnih trešanja donoseći savršenu kombinaciju slatkoće i osvježenja, obogaćujući vaša jutra i desertne trenutke. Naše se crne trešnje u domaćim voćnjacima naših partnera pažljivo ručno beru, i to u vrijeme najslađeg dozrijevanja. Ovakvim pristupom osiguravamo zadržavanje svih dragocjenih nutritivnih vrijednosti i intenzivan okus voća.

 

Pripreman s ljubavlju i stručnošću, koristeći tradicionalne metode i recepture koje se prenose s generacije na generaciju, ovaj džem odražava našu predanost kvaliteti i svježini. Bogata vitaminom C, antioksidansima i vlaknima, crna trešnja pruža prirodni poticaj za imunitet i dobrobit organizma.
Kategorija:

Ekstra džem
Proizvedeno od 75 g voća na 100 g

Sastojci:

crna trešnja, šećer, tvar za želiranje: pektini, regulator kiselosti: limunska kiselina

Hranjive vrijednosti na 100 g:

Energija: 1075 kJ/253 kcal, Masti 0,8 g od kojih zasićene maske kiseline 0,2 g, Ugljikohidrati 61 g od kojih šećeri 60 g, Vlakna 1,0 g, Bjelančevine 1,0 g, Sol 0 g

Čuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku. Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na poklopcu. LOT broj otisnut na poklopcu. Proizvedeno u Hrvatskoj. Crna trešnja iz EU i izvan EU.

Category
Ekstra džem